购物车() 咨询电话:010-59766259
首页 > 初中学业规划 > 英语复习

2015中考英语阅读理解训练:台湾绿岛

时间:2015-05-18    来源:环度网整理    

  When you visit Taiwan, Green Island is a wonderful place not to be missed.

  Green Island , with clear blue water around it, is an island in the Pacific Ocean, 33 kilometers east of Taitung. The old name for Green Island was Huoshandao, meaning “fire-burning island”. The island got it’s name because people on the island used to set up fires at night to help people who went fishing home. Another story goes that in the Qing Dynasty there was a fire and most of the island’s trees and grass died. The coastline (海岸) of the island is only 20 kilometers long, the tallest mountain is only 281 meters high and the island is only 15 km2, but it is attracting (吸引) a growing number of tourists.

  Green Island has a lot of interesting that makes it a place where people like to go: seaside, a clear white beach, green grasslands, seawater, hot springs, beautiful undersea sights, and a great many plants and animals. Another thing of Green Island that people are interested in is its rocks in different shapes. “Sleeping Beauty” and “Pekinese Dog” are the two most strangely shaped ones. There are also other interests with one cannot miss. The green hills, blue sea, clear sky, and ocean gentle winds make a “must ” for you.

  44. From the article we know Green Island is .

  A. very large B. 281 meters long

  C. in the Indian Ocean D. 33 kilometers from Tai tung

  45. According to the two stories, people on the Green Island used to .

  A. meet a lot of visitors B. set fire to get warm

  C. make a living by fishing D. cut down too many trees and grass

  46. The sight “Pekinese Dog” is ______ on Green Island.

  A. a cute living dog B. a rock like a dog

  C. a dog-shaped plant D. a dog of “Sleeping Beauty”

  47. The last passage is mainly about the ______ of Green Island.

  A. sights B. history C. people D. culture

  【主旨大意】文章介绍了台湾旅游的好地方Green Island的名字的由来,并对这一景点进行介绍。

  44. D 细节理解题 由第二段“Green Island , with clear blue water around it, is an island in the Pacific Ocean, 33 kilomete rs east of Taitung.”可知。

  45. C 细节理解题 由第二段“The old name for Gree n Island was Huoshandao, meaning “fire-burning island”. The island got it’s name because people on the island used to set up fires at night to help people who went fishing home”可知。

  46. B 推理判断题 由 “Another thing of Green Island that people are interested in is its rocks in different shapes. “Sleeping Beauty” and “Pekinese Dog” are the two most strangely shaped ones.”可知。

  47. A 细节理解题 文章最后一段介绍了Gre en Island 的景象:seaside, a clear white beach, green grasslands, seawater, hot springs, beautiful undersea sights, and a great many plants and animals、rocks in different shapes、The green hills,bule sea, clear sky, and ocean gentle winds等等。

您看完此新闻的心情是:

  • 流泪

  • 还行

  • 很好

  • 非常棒

相关内容

规划案例

在线预约

推荐课程

  •  

    高考志愿填报与专业定位

    课程描述  释放个体最优学习潜能,科学规划走向卓越之巅。  以专利技术脑AT测评为前提,从人格、能力、兴趣三个维度发现优势结构,认识自我、提振信心;以学业规划开启生涯规划

  •  

    中学生优选计划

    课程描述  释放个体最优学习潜能,科学规划走向卓越之巅。  以专利技术脑AT测评为前提,从人格、能力、兴趣三个维度发现优势结构,认识自我、提振信心;以学业规划开启生涯规划

  •  

    中学生飞跃计划

    课程描述  潜能测评全面认识自我,自信规划助力飞跃人生。  通过科学测试,全面了解自我优势与不足;专业规划整合优势结构的同时,强化训练帮助行为改变,培养良好的思维及习惯;以

热门新闻

热点问题

  • 孩子考不上大学,一定是家长的问题

    家长的委屈知多少谁说高三的孩子痛苦,高三孩子的家长更加痛苦。“为了孩子,我们付出这么多,孩子却这样不争气!”“为了孩子,我起早贪黑,他最起码得考个好成绩回报我吧。”“现在

  • 孩子懒惰怎么办?

    您的孩子是否:特别懒惰,早上不起床,怎么叫也不起来,起来了还磨磨蹭蹭,书包也要爸妈来整理,晚上还是拖到很晚才睡?在家什么事也不做,吃完饭把碗一推,脏的衣服往沙发旁一堆,什么事都要

  • 孩子说,我妈妈纯粹就一“特工”

    在一次高三讲座结束后,一对家长和孩子一起来到环度。这时候离高考还有几个月的时间。在我们环度的规划室里,我还没张嘴说话,孩子和家长就首先吵了起来。孩子说受不了家长,家长也

  • 孩子为什么远离你?

    孩子不理家长,什么都说烦有的家长对我说:“跟孩子特别难以沟通,不管说什么,她都说烦。孩子现在学习压力大,我关心她一下都不行,她从来都不领情,比如天冷,让她多穿一件衣服,她总是不

  • 孩子眼中的“幸福家庭”啥样?

    种种不幸的家庭或者父母不良的教育方式会影响孩子的成长,很多父母也不知道到底怎样的家庭是孩子喜欢的。为此,我们曾经特地开了个Party,组织幼儿园到大学的不同年龄段的孩子在

  • 孩子有问题,多数来自家庭

    曾有教育工作者对某校一、二年级的50名不爱学习而且行动懒散的孩子进行调查,结果发现,在12个家庭中,父母经常吵架、说脏话;在7个家庭中,爸爸或妈妈只顾自己挣钱,对孩子基本不管不

在线客服 收起
全国热线
010-59766259
在线咨询
张老师:
点击这里给我发消息
技术支持
点击这里给我发消息
技术